2104658077 6944868705,6946657800 Ιπποκράτους 110, Σαλαμίνα spkapetanios@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ
Σ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ - Ν. ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές | Σαλαμίνα - Αττική

Στην εταιρεία "ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Σ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ - Ν. ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε." στοχεύουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών του χώρου σας μέσα από κατασκευές αξιόπιστες, καλαίσθητες και προσιτές προς όλους.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει κατάλληλα στην πιο συμφέρουσα λύση.

Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς. Στη συνέχεια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων σας, ενώ παράλληλα είναι στο πλευρό σας με συμβουλές συντήρησης και υπηρεσίες επισκευής όποτε το χρειάζεστε.

Χαρίστε νέα πνοή στο χώρο σας με ασφάλεια, ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.


 


 

     
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Ενεργειακά κουφώματα υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση. Επιλέξτε ανάμεσα σε συρόμενα, ανοιγόμενα, πτυσσόμενα και ειδικές κατασκευές με υαλοπετάσματα.
 
     
     
 
ΡΟΛΑ - ΣΙΤΕΣ

Συμπληρωματικά συστήματα κουφωμάτων, ρολού και σίτας, για ασφάλεια και προστασία από καιρικά / κλιματολογικά φαινόμενα και ανεπιθύμητους επισκέπτες (σκόνη, έντομα κτλ).
 
     
 
     
 
ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Εντυπωσιακά σχέδια και πολλές επιλογές χρωματισμών, συνδυάζονται με ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, θερμομόνωση και ανθεκτικότητα για να κοσμήσουν την είσοδο του χώρου σας.
 
     
     
 
ΚΑΓΚΕΛΑ - ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Κατασκευάζουμε κάγκελα σιδήρου, inox και ασφαλείας με εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και παντός είδους περιφράξεις και αυλόπορτες.
 
     
     
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

Δημιουργούμε κατασκευές σκίασης για εξωτερικούς χώρους με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την άρτια ενσωμάτωσή τους με το υπόλοιπο περιβάλλον.
 
     
 
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.